جعبه آتش نشانی فایر باکس FIRE BOX

جعبه آتش نشانی فایر باکس

جعبه آتش نشانی فایر باکس FIRE BOX یکی از تجهیزات اطفا حریق غیر اتوماتیک هستند که برای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند و به طور کلی می توان آنها را به دوسته تقسیم کرد: “جعبه های آتش نشانی با سیستم آبرسانی خشک” و “جعبه آتش نشانی سیستم آب رسانی فایر باکس چیست: یکی از بهترین تجهیزات برای سیستم های اطفاء حریق در ساختمان های مسکونی و اداری و واحد های صعنتی و انبار های کالا و…. جعبه های آتش نشانی (فایر باکس) می باشد.

این جعبه ها که ازجمله ی تجهیزات اولیه ی اطفای حریق در لحظات اولیه است ،با کارکرد بسیار حیاتی خود ضمن پاکسازی فضای محیط از دود و حرارت حریق، تسریع در خاموش کردن آتش سوزی، ممانعت از برگشت شعله و ایجاد زمان مناسب جهت فرار افراد گرفتار در حادثه ، یکی از مهم ترین منابع تامین آب برای تیم های عملیاتی نیز به شمار می روند. در ابتدا به تعریف شبکه ی آب آتش نشانی پرداخته می شود.

شبکه ی آب آتش نشانی

این شبکه شامل لوله های آب مشخصی است که به صورت عمودی و افقی با حداقل قطر 4 اینچ از سطح زمین تا بالاترین نقطه ی ساختمان (پشت بام) امتداد یافته و متناسب با نوع تصرف سازه و بار حریق موجود، در هر طبقه یک یا چند خروجی از آن اخذ می شود.

انواع شبکه ی (رایزر) آب آتش نشانی:

سیستم تر: این نوع شبکه ، از انتهایی ترین قسمت ساختمان (زیر زمین)شروع و تا بالاترین نقطه ی آن پشت بام به پایان می رسد.این نوع شبکه به لوله ی آب شهری متصل بوده و هر خروجی تعبیه شده در طبقات در صورت نیاز قادر به تامین آب می باشد.

سیستم خشک: این نوع شبکه به لوله ی آب شهری متصل نبوده و ورودی آن در مجاورت درب ورودی ساختمان یا طبقه ی همکف نصب می گردد تا در مواقع ضروری آب توسط پمپ خودروی آتش نشانی به درون شبکه پمپاژ گردیده و در تمامی خروجی ها قابل دریافت باشد.

جعبه ی آب آتش نشانی: (Fire Box)

  • این جعبه ها (Hose Boxes) با محتویات متفاوت زیر ، وظایف فوق الاشاره را انجام می دهند:
  • فایر هوز (Fire Hose)
  • هوزریل (Hose Reel)

نصب جعبه ی آب آتش نشانی:

فایرباکس روکار 130cm بالاتر از کف ساختمان ،بر روی دیوار و در محل قابل رویت عموم نصب می گردد.

فایرباکس توکار 70cm بالاتر از کف ساختمان نصب می گردد.

اصولاً فایرباکس در راه پله های فرار، پاگردها، درب ورودی ساختمان ها، دالان ها و سایر نقاط مورد نیاز نصب می گردد.

فاصله ی فایرباکس ها از یکدیگر می بایست حداکثر 30m باشد تا در مواقع عدم عملکرد هریک ، دیگری آن را همپوشانی نماید.

شعاع پوشش اطفایی هر فایر باکس 20m می باشد که کمترین فشار در آخرین خروجی نباید کمتر از 2bar باشد.

حداقل برد مفید فایرهوز و هوزریل نباید در حالت مستقیم (جت) کمتر از 6m باشد.

جعبه های آتش نشانی با شیلنگ های نواری: فایر هوز (Fire Hose)

لوله های نواری تعبیه شده در این جعبه ها به منظور خاموش کردن حریق های بزرگ به کار می روند به طوری که آتش نشانان نیز از این لوله های نواری در عملیات استفاده می نمایند. این فایرباکس ها در کارخانجات ،کارگا های بزرگ ،پارکینگ ها ، فروشگاه های بزرگ و به طور کلی محل هایی که احتمال آتش سوزی بزرگ بالا است، کاربرد دارد.

اجزای تشکیل دهنده فایرهوز شامل یک جعبه ی فلزی ضدزنگ است که درون آن یک قرقره، یک نازل ، یک رشته شیلنگ نواری(20متر) می باشد.در جعبه های جدید از ورق های آلومینیومی یا استیل استفاده شده و ضمن پرهیز از نصب قفل های سوییچی به دلیل احتمال آسیب دیدگی ، با نصب برچسب نحوه ی استفاده به زیبایی نمای تجهیزات مذکور نیز می افزایند. جعبه های فایرهوز دارای شیلنگ و خروجی های متفاوتی هستند که می تواند شامل :1 ،5/1 ، 2 و 5/2 اینچ باشد.

بالطبع تعیین نوع و دبی خروجی آب از نازل به عوامل زیر بستگی دارد:

  • نوع تصرف و محتویات
  • سرعت اشتعال پذیری
  • ساکنین

در خروجی های 5/2 اینچ حداقل دبی 2250 L/Min و در خروجی های 5/1 اینچ خروجی حداقل دبی 450 L/Min می باشد.

جعبه های آتش نشانی با لوله های لاستیکی: هوزریل (Hose Reel)

لوله های لاستیکی تعبیه شده داخل این جعبه ها که تحت عنوان هوزریل معروفند ، جهت خاموش کردن حریق های کوچک و عموماً در واحدهای مسکونی و اداری استفاده می شوند. لوله های لاستیکی مورد مصرف در این جعبه ها ، منعطف و دارای قطری کمتر از 19 mm هستند و چون بر روی قرقره مخصوص قرار دارد، در مواقع نیاز صرفاً به اندازه ی نیاز از جعبه خارج شده و به کار گرفته می شود.

جعبه هاي آتش نشاني با کپسول آتش نشانی:

در این جعبه ها علاوه بر تعبیه ی فایرهوز یا هوزریل، یک دستگاه کپسول آتش نشانی نیز متناسب با نوع محتویات موجود قرار دارد. از این جعبه ها در اماکنی که نصب کپسول آتش نشانی موجب اختلال در زیبایی بصری محیط شود، استفاده می شود.

جعبه هاي آتش نشاني کف پاش:

در این جعبه ها نیز علاوه بر تعبیه ی فایرهوز، یک مخزن کف،تناسب ساز (اینداکتور) و نازل کف ساز جهت مقابله با حریق وجود دارد. این جعبه ها عموماً در سایت های پالایشگاهی ،پتروشیمی ، فرودگاهی ، انبارهای مواد شیمیایی و رنگ سازی ها کاربرد دارند.

نحوه ی استفاده از فايرهوز (يك نفره):

شيشه محافظ كليد را شكسته و درب فايرباكس را باز كنيد.

يك سر شيلنگ را به شيرآب و سر ديگر آن را به سرلوله متصل كرده و شيلنگ را كاملاً از روي قرقره باز كرده و پهن كنيد.

شيرآب را بازكرده و با خيس کردن تدريجي محيط مقابل خود، نازل را به طرف حريق برده و اقدام به خاموش کردن نمائيد.

 پس از اطمينان از خامو ش شدن حريق، شير را در محل حريق تا نيمه بسته و آب را از فايرهوز قطع كنيد.

در موارد دو يا چندنفره، هر مرحله با هماهنگي بقيه افراد انجام مي شود.

جعبه آتش نشانی استیل تهیه شده از ورق استیل بوده و روکش آن از نیکل و کروم ساخته شده است. این امر منجر می شود جعبه آتش نشانی استیل مقاومت و ماندگاری بسیاری بالایی داشته باشد. برای افزایش مقاومت در برابر اجسام نوک تیز، استیل استفاده شده در جعبه آتش نشانی ضد ضربه است. همچنین روکش و آبکاری نیکل و کروم منجر شده تا این محصول دچار ساییدگی و فرسایش نشود.

جعبه آتش نشانی استیل بعلاوه شامل بست های آلومینیومی است که ضخامت این ورق آلومینیومی در محصولات مختلف متفاوت است. در جعبه آتش نشانی استیل بنابر نیاز و کاربرد استفاده آن در آپارتمان ها، هتل ها یا کارخانجات و … شلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ، کپسول آتش نشانی و … قرار می گیرد.

جعبه آتش نشانی استیل

انواع جعبه آتش نشانی استیل، شامل جعبه آتش نشانی تمام استیل و درب استیل می باشد. جعبه آتش نشانی استیل ساخته شده در تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام ساخته شده بر اساس استانداردها و تکنولوژی روز جهان تولید می شود و دارای تأییدیه از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی است.

تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام در راستای فروش تجهیزات آتش نشانی اعم از انواع جعبه های آتش نشانی استیل، مناسب ترین قیمت جعبه آتش نشانی استیل را با بالاترین کیفیت روز به مشتریان عرضه می کند.

جعبه های آتش نشانی تماما استیل و درب استیل با ورق استیل همراه با لولای و قفل استیل موجود می باشد. در برخی از محصولات تولیدی جدید جعبه آتش نشانی استیل، قفل های سوییچی به دلیل احتمال آسیب دیدگی به کار نمی رود که این امر به زیبایی هرچه بیشتر محصول نیز کمک می کند.

تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام امکان ارائه جعبه های آتش نشانی استیل را به صورت خالی و یا پر با محتویات زیر را کرده است:

محتویات جعبه خالی شامل جعبه استیل، قرقره، اهرم و قفل

محتویات جعبه پر شامل جعبه استیل، قرقره، اهرم، قفل، شیر فلکه با هیدرانت، شلنگ با کوبلینگ، نازل سه حالته با هیدرانت و …

انواع جعبه های آتش نشانی استیل:

  • جعبه آتش نشانی استیل
  • جعبه آتش نشانی سفارشی تمام استیل
  • جعبه آتش نشانی درب استیل
  • جعبه آتش نشانی سفارشی استیل با ورق های با ضخامت ۱ و ۱٫۲۵ ، ۱٫۵ میل و … (سفارشی مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی استیل با ابعاد ۶۰*۵۰ ، ۷۵*۶۰ ، ۸۵*۷۵ و …(سفارشی مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی استیل با عمق 15 ، 20 و … (سفارشی مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی استیلبا لولای اشپیل استیل، جوشی، لولا پروانه ای استیل، لولا سه پارچه ای کروم آلومینیومی، لولا مخفی، لولا سه پارچه برنجی و …( سفارشی مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی استیل سفارشی با قفل سامسونتی ساخت ترکیه، درب باکی استیل، قفل زیمنسی، قفل داشبوردی و … (سفارشی مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی پایه دار استیل
  • جعبه آتش نشانی سفارشی دو کابین استیل
  • جعبه آتش نشانی تک کابین استیل
  • جعبه کپسول آتش نشانی استیل
  • جعبه آتش نشانی استیل خالی
  • جعبه آتش نشانی استیل پر(مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی سفارشی با درب چپ باز شو یا راست باز شو (مطابق با درخواست مشتری)
  • جعبه آتش نشانی توکار استیل
  • جعبه آتش نشانی روکار استیل
  • جعبه آتش نشانی استیل توکار / روکار دو طبقه

چرا جعبه آتش نشانی استیل:

  • تولید بر مبنای استاندارد های روز جهانی
  • کیفیت بالا در ساخت جعبه های آتش نشانی
  • زیبایی و طراحی مدرن جعبه های استیل
  • مورد تایید سازمانی ایمنی
  • سهولت و سرعت بالا در عملکرد و چرخش قرقره ها
  • گارانتی جعبه آتشنشانی استیل
  • قیمت مناسب با حذف واسطه ها
  • و از همه مهم تر سفارشی سازی محصولات مطابق با نیاز مشتری

قیمت جعبه آتش نشانی استیل

قیمت جعبه آتش نشانی استیل بر اساس ابعاد، ضخامت، نوع و تمامی فاکتورهایی که در بالا مطرح شد متفاوت خواهد بود. برای بررسی ابعاد جعبه آتش نشانی استیل مورد نیاز خود می توانید از متخصصین تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام مشاوره رایگان دریافت نمائید.

در صورتیکه قصد خرید جعبه آتش نشانی استیل را برای طبقات، پارکینگ ها، ادارات، منازل و … را دارید هم اکنون با مرکز فروش تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام تماس گرفته و جعبه آتشنشانی استیل را با بهترین کبفیت و کمترین قیمت را خریداری کنید. جعبه آتش نشانی استیل بر اساس تجهیزاتی که انتخاب می کنید تا درون آن قرار دهید، ابعاد متفاوتی خواهد داشت و می تواند به صورت تکی یا جعبه آتش نشانی دوقلو باید و در مقابل قیمت جعبه آتش نشانی استیل نیز متأثر از ابعاد متفاوت خواهد بود. قیمت جعبه آتش نشانی استیل شرکتت جهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام در جهت تولید محصولات با کیفیت و اقتصادی بسیار مناسب بوده و با حذف واسطه ها با نازل ترین قیمت به دست مصرف کنندگان عزیز می رسد. قیمت جعبه آتش نشانی را در تجهیزات و خدمات آتش نشانی ماهان گستر همگام دنبال کنید.

فروش آنلاین جعبه آتش نشانی استیل برای راحتی حال شما عزیزان در سراسر کشور امکان پذیر می باشد. ماهان گستر همگام تلاش کرده است تا خرید جعبه آتش نشانی استیل را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت با حذف واسطه ها در سراسر ایران امکان پذیر سازد.

کپسول های آتش نشانی هر چند وقت یکبار باید بازرسی و شارژ شوند. این خدمات را تولیدکنندگان و نمایندگی های مجاز تجهیزات آتش نشانی ارائه می دهند. شرکت ماهان گستر همگام در این راستا می تواند خدمات متنوعی را به شما ارائه دهند. در زیر انواع خدمات شارژ کپسول آتش نشانی را مشاهده می نمایید:

تجهیزات و خدمات شارژ کپسول های آتش نشانی ماهان گستر همگام

  • استفاده از گیره های پنیوماتیکی
  • استفاده از دستگاه پودر پرکن حمل و نقل سریع توسط کادری مجرب
  • جایگزین نمودن کپسول به صورت امانت در زمان شارژ کپسول
  • استفاده از پودر اتش نشانی استاندارد و با کيفيت
  • نصب کارت شناسایی و برچسب بر روی کپسول های شارژ شده
  • استفاده از کاورتوری
  • مرجوع نمودن قطعه معیوب
  • شارژ و سرویس کپسول های co2(دی اکسید کربن)

جعبه آتش نشانی فایر باکس

جعبه آتش نشانی ( فایر باکس) محفظه ای برای نگهداری تجهیزات اولیه اطفاء حریق است که معمولا در منازل مسکونی، آپارتمان ها، ادارات، کارخانه جات، انبارهای تولیدی و … به کار می رود. جعبه آتش نشانی به عنوان اولین تجهیزات اطفا حریق است که درلحظات اولیه کارکرد بسیار بالایی دارد و می تواند علاوه بر ایجاد زمان بیشتر جهت خروج ساکنین از بروز حوادث بزرگتر و بازگشت شعله های آتش جلوگیری کند. جعبه آتش نشانی معمولا به رنگ های قرمز، نقره ای (استیل) و خاکستری تولید می شوند و بروی آن ها کلمه F مخفف کلمه Fair نوشته می شود. جعبه آتش نشانی فایر باکس بسته به ابعاد و مکانی که به کار می رود می تواند محتویات متفاوتی را شامل شود. محتویات جعبه های آتش نشانی اغلب شلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ، کپسول آتش نشانی است.
Fire Hose Reels
انواع جعبه آتش نشانی
جعبه آتش نشانی Fire Box جعبه آتش نشانی فایرباکس شامل شیلنگ های از جنس برزنت با قطر تقریبی 4.5 سانتی متر هستند که به دور قرقره پیچیده شده اند. جعبه های آتش نشانی FireBox معمولا در اماکن عمومی که نیاز به سیستم های کاملی دارند استفاده می شود. جعبه آتش نشانی Hose Reel جعبه آتش نشانی Hose reel شامل شیلنگ های از جنس پلاستیکی است با قطر کوچک است که معمولا در ساختمان هایی با جمعیت و وسعت کم استفاده می شود.

fire box نحوه نصب جعبه آتش نشانی

جعبه آتش نشانی می بایست در مناطق خاصی نصب شود که سهولت دسترسی را برای تمامی افراد داشته و بعلاوه مورد رؤیت عموم باشد. جعبه های آتش نشانی معمولا در مجاورت ورودی و خروجی ساختمان نصب می شود. بهترین مکان برای نصب جعبه آتش نشانی ورودی های ساختمان و پله های اضطراری است. جعبه آتش نشانی معمولا به صورت افقی یا عمودی و در فاصله 130 سانتی متری از زمین بر روی دیوار نصب می شود. اینکه چه تعداد جعبه آتش نشانی در هر طبقه نصب می شود بستگی به وسعت هر طبقه دارد اما در کل فواصل بین جعبه های آتش نشانی در یک ساختمان نباید بیش از 30 متر باشد.

جعبه آتش نشانی در دو شبکه خشک و تر ارائه می شود: شبکه خشک جعبه آتش نشانی سیستم خشک جعبه آتش نشانی به لوله آب شهری متصل نیست. آب مورد نیاز این سیستم از طریق تانکر آب موجود در ماشین های آتش نشانی تأمین می شود. از این رو ورودی این سیستم همواره نزدیک درب ورودی ساختمان در طبقه همکف نصب می گردد تا در صورت لزوم به تانکر ماشین آتش نشانی نصب شده و آب پمپاژ شود. از آنجا که در این شبکه در لوله ها آب وجود ندارد به آن شبکه خشک می گویند. شبکه تر جعبه آتش نشانی سیستم تر جعبه آتش نشانی مستقیم به لوله آب شهری متصل است و هرگاه شیر نازل باز شود آب جریان پیدا می کند. این سیستم کل ساختمان را از زیرزمین تا پشت بام پوشش می دهد. تمام خروجی های موجود در تمامی طبقات ساختمان را پوشش می دهد. از آنجا که این شبکه به آب شهری متصل است همواره در لوله آب وجود دارد و به همین دلیل به آن شبکه تر گویند.

جعبه کپسول آتش نشانی نوعی از جعبه های آتش نشانی در ابعاد و سایزهای کوچکتر به منظور نگهداری کپسول آتش نشانی می باشد. کپسول آتش نشانی تنها وسیله ای است که در این محفظه قرار می گیرد. بنابراین ابعاد و سایزهای آن به مراتب از جعبه آتش نشانی و فایرباکس کوچکتر می باشد. از انواع جعبه کپسول آتش نشانی می توان به جعبه حائل دار کپسول آتش نشانی، جعبه کپسول آتش نشانی معمولی، اشاره کرد. جعبه های کپسول آتش نشانی عموما به رنگ قرمز و نقره ای (استیل) تولید می شوند و در مناطقی قرار می گیرد که به راحتی در دسترس عموم باشد. مجاور درب ورودی و خروجی از بهترن مکان های نصب این وسیله می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *