شارژ کپسول آتش نشانی
یکی از مهمترین فعالیت های تعمیرات و نگهداری در ساختمان ها با کاربری های مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی، شارژ کپسول های آتش نشانی می باشد. چرا که حادثه آتش سوزی مانند دیگر حوادث خبر نمی کند و هر لحظه با وقوع چنین حوادثی باید آمادگی لازم برای مواجه شدن با آتش سوزی را داشته باشیم. این آمادگی در ما باید در تجهیزات مقابله با حریق نیز وجود داشته باشد. یکی از برجسته ترین امکانات موجود در دنیا که علاوه بر ارزان بودن، قابلیت کار توسط همه افراد را نیز دارد، کپسول آتش نشانی می باشد.
شارژ خاموش کننده های آتش نشانی به فرآیندی اتلاق می شود که در آن پس از رفع عیوب ظاهری و عیوب احتمالی خاموش کننده در زمان عملیات با تعویض قطعه معیوب و یا تعمیر آن، وضعیت نهایی کپسول به حالت آمادگی کامل جهت اطفاء حریق خواهد رسید.
فرآیندهای ثابت در پروسه شارژ کپسول های آتش نشانی، فرآیندی مانند تخلیه عملیاتی کپسول آتش نشانی، سرویس کامل شیر، تعویض واشرها، بازبینی صحت عملکرد فنر و میلاب، شستشوی مخزن، شارژ پودر آتشنشانی، بازبینی عملکرد نشانگر یا مانومتر، نصب شیر و نهایتا تزریق گاز ازت یا همان عامل فشار جهت تخلیه مواد اطفایی می باشد.
شارژ کپسول های آتش نشانی در تمام مناطق تهران و کرج :
- قیمت مناسب و کیفیت عالی
- انجام مشاوره و کارشناسی
- بررسی دقیق خاموش کننده آتش نشانی و ارائه لیست تعمیرات
- انواع تعمیر و تعویض شامل شیلنگ، نازل، فشارسنج و انواع شیرآلات
- تعویض و شارژ مجدد مواد اطفا کننده
- تست هیدرواستاتیک سیلندر خاموش کننده
- نگهداری و شارژ منظم خاموش کننده
- عقد قرارداد با انواع ارگانهای دولتی، خصوصی، کارخانجات، انبارها، مجتمعهای درمانی، اداری، تجاری، مسکونی و آموزشی.
ضوابط و الزامات کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی :
کارگاه های شارژ خاموش کننده باید قبل از کار کردن پرسنل ، توسط کمیسیون فنی و صلاحیت اتحادیه ازصلاحیت مهارت پرسنل مطمئن شوند.
درغیراین صورت مجاز به فعالیت در کارگاه های شارژ نمی باشند.
هزینه تعمیروتعویض قطعات خاموش کننده های آتش آنها برعهده مالک می باشد.
حتما باید یک نفر به عنوان مدیر فنی درهرکارگاه شارژ کپسول باشد.
مدیر فنی می بایست از نظر ظاهری ، کلیه قطعات و تست هیدرواستاتیک هریک ازخاموش کننده های آتش را مورد بررسی قرار دهند.
همه کارکنان شارژ باید از تجهیزات و روش کاری استاندارد جهت تست هیدرواستاتیک کپسول های آتش نشانی استفاده کنند.
شرکت ماهان گستر همگام مشاور و مجری خدمات و تجهیزات آتش نشانی و فروش تجهیزات اعلام و اطفای حریق در راستای فروش و شارژ کپسول آتش نشانی و تجهیزات اعلام و اطفاء حریق در تهران گامی موثر در جهت رضایت مندی و افزایش اطمینان و راحتی مشتریان خود انجام داده است.
فروش و شارژ کلیه کپسول های آتش نشانی در تهران
تجهیزات آتش نشانی در تهران
تست هیدرواستاتیک
تست هیدرواستاتیک چیست؟ Hydrostatic test of fire extinguisher آزمایشی است که به صورت دوره ای برای اطلاع از سالم بودن کپسول آتش نشانی صورت می گیرد. تزریق آب به کمک پمپ مخصوصی که فشار آن تحت کنترل است به داخل مخزن مورد آزمایش تا فشار استانداردی که بیشتر از فشار کاری مخزن می باشد جهت بررسی استحکام و مقاوم مخزن را ، تست هیدرواستاتیک می نامند. زمان تحت فشار بودن مخزن نیز حائز اهمیت بوده و مطابق استاندارد های مخصوصی انجام می گردد.
تست هیدرواستاتیک اغلب پس از خاموشی و تعمیرات به جهت حصول اطمینان ازکارکرد صحیح و مناسب تجهیزات پس از راه اندازی مجدد، لازم است.
لذا آزمایش هیدرواستاتیک در هنگام شرایط کاری سیستم انجام نمی پذیرد و همچنین سیستم را در هنگام کار جهت نشتی و یا رشد ترک نمی توان بررسی کرد.
انجام این فرآیند این اطمینان را حاصل می سازد که سیستم در فشار مذکور به درستی کار کرده و از هزینه های گزاف مالی و انسانی ممانعت می سازد.
اگر چه هیدروتست یک تست غیر مخرب محسوب می شود ، اما اگر تست هیدرواستاتیک از فشار مشخص شده ی تجهیزات فراتر رود باعث گسیختگی و شکست در آن ها می شود.
لذا این تست نیازمند کارشناسانی خبره و دستگاه های پیشرفته جهت حفظ ایمنی تجهیزات می باشد.
مراکز تست هیدرواستاتیک وظیفه دارند که مقاومت در برابر فشار سیالات را در مخازن مختلف مورد بررسی قرار دهند و ببینند که آیا برای کار کردن آماده اند یا خیر. از طرفی این تست ها که برای مخازن کپسولهای آتش نشانی، کپسول های گاز مایع، کپسول های CNG و سایر مخازن مورد استفاده قرار می گیرند، به شما کمک می کنم تا ظرفیت نهایی یا ماکزیموم سیلندر های مورد نظر خود را به دست بیاورید. این تست ها شامل مراحل مختلف میباشد که باید مقادیر فشاری را طبق استاندارد های وزن شده به شما نشان دهند و بتوانند از این آزمایش سربلند بیرون بیایند، در غیر این صورت مخزن مورد نظر شما قابل استفاده نیست و در صورتی که از آن استفاده کنید ممکن است به مشکلات زیادی بر بخورید. یکی از موارد بسیار مهمی که در زمان تست هیدرواستاتیک در مراکز تست هیدرواستاتیک باید مورد توجه ویژه واقع شود این است که مراقب باشید فشار وارد شده بر مخازن بیشتر از حد مجاز ای که برای آنها تعریف شده نباشد، چرا که این کار باعث از هم گسستگی اتصالات در مخازن و آسیب رسیدن به قسمت های مختلف سیلندر ها می شود. هدف از انجام این آزمایش ها این است که خواص مکانیکی بدنه سیلندر یا مخزن را در برابر فشار اندازه گیری کنید. این تست ها که در بازه های زمانی ۵ ساله انجام می شوند توسط دستگاه های اندازه گیری افزایش حجمی صورت می پذیرند و در صورتی که مخزن شما در طول این زمان پنج ساله دچار آسیب دیدگی یا ترک خوردگی شده باشد، شاهد این موضوع خواهید بود که از این تست سربلند بیرون نیاید و مجبور به تعویض مخزن مورد نظر خود خواهید بود.
دستورالعمل تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار یا همان روش کار انجام آزمایش هیدرواستاتیک برای سیلندرها و مخازن به این صورت است که با استفاده از آب، فشار هیدرولیکی مشخصی را به بدنه مخزن وارد می کنند و این کار را تا جایی ادامه می دهند که مخزن کاملاً پر شود و به مدت ۳۰ ثانیه سیلندر را در این فشار بالا نگه می دارند. به حجم حداکثری سیلندر در این آزمایش total volumetric expansion گفته می شود چه بعد از رسیدن به این فشار حجم سیالات موجود در مخزن را به تدریج به صفر میرسانند؛ زمانی که فشار به صفر رسید، حجم مخزن شما کمتر خواهد شد اما به مقدار اولیه خود نمی رسد بلکه کمی بالاتر از حجم اولیه را به شما نشان خواهد داد که به آن افزایش حجم دائمی مخزن یا permanent volumetric expansion گفته می شود. با مقایسه کردن افزایش حجم دائمی مخزن و حجم حداکثری آن به یک عدد می رسیم، حال اگر عدد به دست آمده بالاتر از ۱۰ درصد باشد این مخزن از استاندارد خارج می باشد و دیگر قابل استفاده نیست.
مراحل انجام تست هیدرواستاتیکطبق استانداردهای انجام می شود که در ادامه تک تک این مراحل را با هم بررسی می کنیم:
- باز کردن شیر از قسمت گلویی مخزن یا سیلندر
- بررسی چشمی قسمت داخلی، بیرونی و محل اتصال شیر به مخزن
- شستشوی بخش داخلی سیلندر
- انجام تست هیدرواستاتیک که خود شامل سه مرحله ورودی، واترجکت و خروجی می شود.
-
ثبت نتایج مربوط به تست و بستن شیر سیلندر
-
تست هیدرواستاتیک
شات بلاست
شاتبلاست ( ShotBlast ) چیست :
Shot blasting روش مورد استفاده برای تمیز کردن، تقویت ( peen ) و یا پولیش فلزات است. شات بلاست، تقریبا در هر صنعت که با فلز کار دارد، از جمله : هوافضا، خودرو، ساخت و ساز، ریخته گری، کشتی سازی، راه آهن، و خدمات تجهیزات آتش نشانی کاربرد دارد.
توسط دستگاه شات بلاست میتوان موارد زیر را به خوبی انجام داد :
- زنگ زدایی سطوح داخلی و خارجی
- ماسه زدایی سطوح داخلی و خارجی
- رنگ زدایی سطوح داخلی و خارجی
- لایه برداری سطوح شکل گرفته
- آماده و محیا کردن سطوح
- زبرکردن سطوح
- مات کردن سطوح
- تمیز کاری سطوح
شات بلاست و تست کپسول آتش نشانی
شات بلاست ، سند بلاست و رنگ کوره ای
خدمات سند بلاست شات بلاست
اطفاء حریق
فروش و شارژ کپسول آتش نشانی
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی co2
انجام امور شات پلاست و سند بلاست در تهران
شرکت ماهان گستر همگام آماده ارائه خدمات شات بلاست و رنگ کوره ای در تهران به مشتریان عزیز می باشد .
خدمات شات پلاست با بهترین کیفیت وقیمت مناسب.

شارژ خاموش کننده آتش نشانی
خاموش کننده های دستی یا در اصطلاح ساده تر کپسول های آتش نشانی ساده ترین و ارزانترین نوع سیستم اطفا حریق دستی است که در هر کاربری و قسمت از ساختمان قابل استفاده است. استفاده از این نوع سیستم اطفا حریق، نیازمند تشخیص سریع حریق و سرعت عمل در استفاده از خاموش کننده ها میباشد. دلیل این امر، ماهیت نمودار رشد حریق است که در زمان های ابتدایی قابلیت کنترل با انواع خاموش کننده های دستی وجود دارد ولی با افزایش زمان و رشد نمایی میزان حرارت آزاد شده از حریق، توانایی اطفا حریق توسط کپسول های آتش نشانی کاهش یافته و در عمل استفاده از آنها کاربردی نخواهد بود. خاموش کننده ها در هر قسمت از ساختمان با توجه به نوع مواد سوختنی موجود و گروه حریق احتمالی انتخاب میشوند.
شارژ خاموش کننده های دستی کپسول های آتش نشانی
- در هر قسمتی از ساختمان که مایعات قابل اشتعال یا تجهیزات الکتریسیته وجود دارد باید خاموش کننده نوع BC به همراه خاموش کننده نوع A وجود داشته باشد.
- برای مواد سوختنی معمولی نظیر چوب، پارچه، کاغذ، لاستیک و انواع پلاستیک از کپسول آتش نشانی با مواد اطفا کننده پودر خشک و CO2 به تنهایی اجتناب کنید!!! براساس ضوابط سازمان آتش نشانی استان تهران، نوع خاموش کننده باید متناسب با حریق باشد. جهت اطلاع از نوع خاموش کننده مناسب با کارشناسان شرکت ایمن گستر تهران پویا تماس بگیرید.
- در مجتمع های مسکونی و اداری، به ازای هر ۲ واحد، یک کپسول آتش نشانی ۶ کیلوگرمی باید نصب شود.
- در پارکینگ ها حداقل ۲ عدد کپسول آتش نشانی ۶ کیلوگرمی باید نصب شود.
- در واحدهای تجاری، به ازای هر واحد تجاری زیر ۱۰۰ مترمربع ۱ کپسول آتش نشانی ۶ کیلوگرمی و در واحدهای تجاری با مساحت ۱۰۰ مترمربع و بیشتر حداقل ۲ کپسول آتش نشانی ۶ کیلوگرمی باید نصب شود.
- بهترین مکان نصب کپسول آتش نشانی نزدیک درب خروج میباشد. برای رسیدن به خاموش کننده باید دسترسی ساده ای مهیا باشد و احتمال وجود صدمات فیزیکی به آنها باید حداقل باشد.
- کپسول آتش نشانی نباید مستقیما در معرض نور خورشید، برف یا باران قرار داشته باشد.
- کپسول آتش نشانی را روی زمین قرار ندهید!!! به دلیل امکان خوردگی کف سیلندر حداقل فاصله کف سیلندر خاموش کننده با زمین ۱۰ سانتیمتر باید باشد.
- کپسول آتش نشانی باید داخل جعبه آتش نشانی به همراه قفل آسان بازشو بوده یا توسط بست مناسب با نوع خاموش کننده به صورت محکم و پایدار نصب گردد.
- بر طبق ضوابط سازمان آتش نشانی، کپسول آتش نشانی با وزن کل کمتر از ۱۸ کیلوگرم باید به نحوی نصب شوند که ارتفاع نقطه بالایی خاموش کننده از کف زمین حداکثر ۱۵۰ سانتیمتر باشد. درصورت افزایش وزن کل خاموش کننده به بیش از ۱۸ کیلوگرم ارتفاع نقطه بالایی خاموش کننده حداکثر ۱۰۰ سانتیمتر باشد. خاموش کننده های چرخ دار از این قانون مستثنی هستند.

فروش خاموش کننده آتش نشانی
جهت مشاوره خرید خاموش کننده آتش نشانی، خرید و شارژ کپسول های آتش نشانی با شماره زیر تماس حاصل فرمائید.
تلفن: 02133500154 | 02133500469 | 09013740116 | 09126081171
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی
کپسول های آتش نشانی در انواع متفاوت تولید می شوند و موادی که درون آنها شارژ می شود، متفاوت می باشد. قیمت شارژ کپسول آتش نشانی بر اساس همین مواد متفاوت است. شارژ کپسول آتش نشانی از نوع دی اکسید کربن با شارژ کپسول آب و گاز از تعرفه متفاوتی برخوردار است . ظرفیت کپسول تاثیر زیادی در قیمت شارژ کپسول آتش نشانی دارد، کپسول های آتش نشانی در ظرفیت های متفاوت تولید می شوند و هر چه کپسول بزرگتر باشد قیمت شارژ کپسول های آتش نشانی نیز بالاتر خواهد رفت. کیفیت موادی که در شارژ کپسول ها نیز استفاده می شود در قیمت شارژ کپسول های آتش نشانی تاثیرگذار است، مواد بکار رفته آلی در شارژ کپسول میتوانند در مهار آتش بسیار موثر باشند که البته این مواد میتوانند هزینه شارژ کپسول های آتش نشانی را نیز افزایش دهند.
فایرباکس جعبه آتش نشانی
محفظه ای است که در ساختمان نصب می شود و درون آن تجهیزات اطفا حریق قرار می گیرد. به جعبه تجهیزاتی که برای ساختمان های مسکونی، اداری، واحد های صنعتی و انبارهای کالا جهت اطفای حریق استفاده می شود، جعبه آتش نشانی و یا فایر باکس می گویند. این جعبه ها در لحظات اولیه حریق با کارکرد حیاتی خود موجب پاکسازی فضا شده و تمامی دود و حرارت حریق را از محوطه خارج می کنند. به طوری که به عملیات خاموش کردن آتش سوزی سرعت بخشیده و مانع از بازگشت شعله به داخل محیط می شوند. این کار باعث می شود تا زمان مناسب جهت انتقال افرادی که گرفتار حادثه شده اند، فراهم شود. این جعبه ها همچنین برای تیم های عملیات به عنوان منبع آب اضطراری بسیار کارایی دارند. شبکه آب آتشنشانی به لوله هایی گفته می شود که به شکل عمودی و افقی با حداقل قطر ۵ اینج از زمین تا پشت بام قرار دارند. به طوری که تا بلند ترین بخش ساختمان ادامه دارد.
در جعبه آتش نشانی مجموعه ای از تجهیزات آتش نشانی قرار می گیرد که برای اطفا حریق ضروری می باشند این تجهیزات شامل کپسول آتش نشانی، قرقره، شیلنگ آتش نشانی و شیرآلات ونازل می باشد تا در صورت وقوع حریق، افراد بتوانند از آنها استفاده کنند.
انواع جعبه های آتش نشانی یا فایرباکس
جعبه های آتشنشانی یا فایرباکس در شکل های مختلفی تولید می شوند که در ادامه به دو مورد پرکاربرد آنها اشاره می کنیم:
- فایر هوز (Fire Hose): این جعبه ها برای خاموش کردن حریق های بزرگ به کار می روند و آتش نشانها از این لوله های نواری در عملیات استفاده می کنند. همچنین بیشتری کاربرد این جعبه ها در کارخانه جات، کارگاه ها، پارکینگ و فروشگاه های بزرگی است که احتمال آتش سوزی بزرگ در آنها بسیار بالا است. این جعبه ها شامل شیلنگ و خروجی های مختلفی هستند که از اجزای مختلفی مثل 1 ،5/1 ، 2 و 5/2 اینچ تشکیل می شوند.
- هوزریل (Hose Reel): هوزریل به لوله های لاستیکی مخصوصی گفته می شود که در این جعبه ها تعبیه شده اند. از این جعبه در واحدهای مسکونی و اداری برای خاموش کردن آتش های کوچک استفاده می شوند. لوله های لاستیکی موجود که در این جعبه ها بسیار منعطف بوده و دارای قطری کمتر از نوزده میلی متر هستند. به گونه ای که بر روی قرقرهای مخصوص سوارند تا در مواقع حریق به اندازه لازم خارج و مورد استفاده قرار گیرند.
فایرباکس یا جعبه آتش نشانی با توجه به فضای موجود و از همه مهمتر معماری ساختمان به شکل های مختلفی طراحی می شوند. به طوری که بتوان آنها را در هر ساختمانی با هر معماری خاصی نصب کرد:
- فایرباکس هایی که اصطلاحا به آن ها روکار می گویند: این فایرباکس ها حدود یک متر و سی سانتی متر بالاتر از کف ساختمان و بر روی دیوار قرار دارند که برای عموم قابل رویت هستند.
- فایرباکس هایی که به آنها توکار گفته می شود: این مدل از فایرباکس ها حدود هفتاد سانتی متر بالاتر از کف ساختمان قرار دارند.
فایر باکس ها معمولا در راه پله های اضطراری، در پاگردها، دالان ها، درب ساختمان ها و مکان هایی که نیاز است، نصب می شوند.
جعبه آتش نشانی یا فایرباکس از نظر نحوه و محل نصب
- جعبه آتش نشانی دیواری: جعبه آتش نشانی دیواری به دو نوع روکار و توکار تقسیم می شود.
- جعبه آتش نشانی محوطه ای: جعبه آتش نشانی محوطه ای در یک نوع پایه دار و ایستاده موجود می باشد.
انواع جعبه آتش نشانی یا فایرباکس بر اساس جنس
- جعبه آتش نشانی استیل
- جعبه آتش نشانی فایبر گلاس
انواع جعبه آتش نشانی یا فایرباکس بر اساس شکل ظاهری
- جعبه آتش نشانی تک درب
- جعبه آتش نشانی دو درب
- جعبه آتش نشانی دو قلو
- جعبه آتش نشانی نور تاب
- جعبه آتش نشانی کرکره ای
- جعبه دکوراتیو

مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی
هدف از ارائه دستورالعمل شارژ کپسول آتش نشانی ، ارائه روش های نوین بابت شارژ خاموش کننده های آتش موجود در قسمت های مختلف به دلیل ایجاد هماهنگی میان متصدیان کارگاه های شارژ خاموش کننده است .
تمامی کارگاه ها و مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی ملزم به رعایت این ضوابط استاندارد می باشند .
تمامی متصدیان و پرسنل مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی باید دوره های تخصصی آموزش را گذرانده باشند و گواهینامه مربوط را داشته باشند .
مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی در کلیه شهرها و شهرستان های کشور موجود می باشد که تحت نظر اتحادیه فعالیت و همچنین از قوانین خاصی پیروی می کنند و نرخ شارژ کردن کپسول توسط آنها تعیین می گردد. لازم به ذکر است که این مراکز تابع قوانینی هستند که سازمان آتش نشانی و همین طور اتحادیه شارژ کپسول در زمینه مربوطه ایجاد کرده است تا یک کپسول آتش نشانی به صورت اصولی و استاندارد دوباره شاررژ شود. در صورتی که قصد تهیه لیست چنین مراکزی را دارید در خواست دادن آن از سازمان آتش نشانی و اتحادیه ها امکان پذیر می باشد، بلافاصله پس از درخواست شما آنها لیست مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی را به طور کامل در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با صرف هزینه مناسب خاموش کننده خود را شارژ نمایید.
اگر مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی ماشین آلات و دستگاه های مدرن و پیشرفته را مورد استفاده قرار دهند به عنوان بهترین مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی به شمار می آیند که برخی از مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی کپسول ها را رایگان شارژ می کنند. آن دسته از مراکزی که در زمینه ارائه خدمات شارژ کپسول ها فعالیت دارند از مصرف کنندگان هزینه ای را بابت خدماتی که ارائه می دهند درخواست می کنند.
یکی از خدمات مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی شارژ کپسول co2 می باشد که مراحل آن هیچ گونه شباهتی به کپسول های دیگر آتش نشانی ندارد، زیرا مواد مورد نیاز جهت شارژ کپسول های دی اکسید کربن با مواد ضروری برای شارژ سایر کپسول ها یکسان نیست. مراکزی که در زمینه ارائه خدمات شارژ کپسول فعالیت دارند در میان خدمات دیگر خود کپسول co2 را نیز شارژ خواهند کرد. یکی دیگر از خدمات این مراکز شارژ کپسول بیوورسال می باشد که سازمان ارائه دهنده با توجه به لیست نرخ و کارخانه های تولیدی و یا شرکت های وارد کننده مناسب ترین قیمت را ارائه می دهند. مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی علاوه بر شارژ انواع کپسول ها محصولاتی که دارای استاندارد جهانی می باشند را نیز به همراه خدمات پس از فروش و بیمه و گارانتی به فروش می رسانند.
