فایرباکس

خرید تجهیزات آتش نشانی جعبه آتش نشانی فایرباکس

فایر باکس یا جعبه آتش نشانی چیست ؟

فایر باکس یا جعبه آتش نشانی ازجمله ی تجهیزات اولیه ی اطفای حریق در لحظات اولیه است ،با کارکرد بسیار حیاتی خود ضمن پاکسازی فضای محیط از دود و حرارت حریق، تسریع در خاموش کردن آتش سوزی، ممانعت از برگشت شعله و ایجاد زمان مناسب جهت فرار افراد گرفتار در حادثه ، یکی از مهم ترین منابع تامین آب برای تیم های عملیاتی نیز به شمار می روند.
جهت تجهیز برای اطفاء حریق در ساختمان های مسکونی و اداری و واحد های صنعتی و انبار های کالا و غیره جعبه های آتش نشانی یا همان فایر باکس FIRE BOX  استفاده  می شود.جعبه های آتش نشانی  محفظه هایی است جهت نگهداری سیستم های اطفاء حریق که درون آنها معمولاً قرقره های نگهدارنده شیلنگ آتش نشانی و کپسول های اطفاء حریق ابزار های امدادی و … قرار میگیرند. جعبه آتش نشانی پس از کپسول های آتش نشانی دستی از اولین تجهیزات اطفا حریق در لحظات اولیه کشف حریق است ،با کارکرد بسیار حیاتی خود ضمن پاکسازی فضای محیط از دود و حرارت حریق، تسریع در خاموش کردن آتش سوزی، ممانعت از برگشت شعله و ایجاد زمان مناسب جهت فرار افراد گرفتار در حادثه ، و به جهت ارتباطشان با شبکه تر و خشک آتش نشانی  یکی از مهم ترین محل های تامین آب برای تیم های عملیاتی نیز به شمار می روند.

فایرباکس یا جعبه آتش نشانی بوده و اجزاي تشكيل دهنده داخل هر فاير باكس شامل يك قرقره , يك نازل و يك شلنگ نواري ( حداقل ۲۰ متر ) و یک جفت کوپلینگ به همراه سیم پیچی مخصوص و یک جفت هیدرانت و یک عدد شیر زاویه ای مي باشد . در ساختمـانها وانبـارها لوله هاي مخصوص آتش نشاني قراردارد كه بصـورت عمـودي ويا افقي با حداقل ۴ اينچ از زمين تا بالاترين ارتفاع ساختمان (پشت بام )كشيده شده است ودرهرطبقه يك خروجي قرارداده اند (تعداد خروجي ها وفاير باكسها بستگي به وسعت و متراژ هر طبقه مي باشد . )

جعبه آتش نشانی یا فایر باکس یکی از پر کاربرد ترین و بهترین ابزارهای غیر اتوماتیک تجهیزات آتش نشانی به منظور بهره برداری از ذخایر آب جهت اطفای حریق می‌باشد که امروزه در مجتمع‌های مسکونی، اداری، تجاری سوله‌های صنعتی و انبارها نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرند که در لحظات شروع  آتش سوزی با کارکرد حیاتی خود جزء تجهیزات اولیه در اطفا می‌باشد.

جعبه آتش نشانی عبارت است از محفظه‌ای جهت نگهداری تجهیزات از جمله قرقره، شلنگ، شیرفلکه، نازل و دیگر اتصالات می‌باشد که در این مقاله جزء به جزء به آن‌ها اشاره خواهد شد.

جعبه آتش نشانی (فایرباکس) همانطور که از نام آن پیداست یکی از متداول ترین سیستم های اطفاء حریق بوده وبه محفظه ای جهت نگهداری قرقره حامل شیلنگ آتش نشانی ، نازل و کپسول اطفاء حریق گفته می شود.

بطور معمول در هر دو طرف جعبه، هم در بالا و هم در پایین ۴ عدد سوراخ ، برای ورودی لوله های تر وخشک پیش بینی شده تا نصب آن در هر شرایطی متناسب با پروژه و ورودی های آب میسر گردد.

جعبه های آتش نشانی پس از کپسول های آتش نشانی دستی ، جزء ساده ترین و دردسترس ترین تجهیزات اطفاء حریق در لحظات اولیه حریق بوده که درعین سادگی حاوی جزییاتی می باشند که این محصول را به یک تجهیز کارآمد تبدیل می نماید.

جعبه های آتش نشانی با کارکرد بسیار حیاتی خود ، ضمن تسریع در خاموش کردن آتش سوزی و ممانعت از برگشت شعله ، به جهت ارتباطشان با شبکه تر و خشک آتش نشانی ، از مهم ترین محل های تامین آب برای تیم های عملیاتی به شمار می آیند .

به طور کلی جعبه آتش نشانی از لحاظ نصب در دو مدل جعبه آتش نشانی توکار و جعبه آتش نشانی روکار تقسیم می گردد.

دو سیستم آب در جعبه های آتش نشانی قابل نصب می باشند :
1-سیستم تر

2- سیستم خشک

 جعبه اتش نشانی یا فایر باکس
جعبه اتش نشانی یا فایر باکس

محل نصب جعبه آتش نشانی :
جعبه آتش نشانی بايد حداكثر در فاصله 110 سانتیمتری از کف و بر روی ديوار يا داخل ديوار نصب گردد (روکار / توکار) به طوری که دسترسی به شیر و اقلام داخل ان برای عموم افراد امکانپذیر باشد. فایرباکس بايد در مناطقی نصب گردد كه مورد ديد همگان باشد، که بهترین مکان ها برای نصب جعبه آتش نشانی در نزدیکی ورودی ها و خروجی ها است. هر جعبه آتش نشانی بايد حداقل شعاع 20 متر از اطراف خود را پوشش دهد.

این جعبه‌ها با توجه به نیاز مصرف کننده و نظر کارشناسی طراح دکوراسیون به طور کلی شامل موارد زیر است که مطابق سفارش ساخته می‌شود که شامل باکس‌های توکار یا روکار ساخته شده از ورق آهنی، قاب پشت آهنی و درب و فریم آنها استیل و گالوانیزه و ورق روغنی با ضخامت‌های متفاوت  از 0.7 میل تا 2 میل برای آهنی و گالوانیزه و یا 1 میل ، 1.25 میل و 1.5 میل برای باکس‌های استیل.

جعبه آتش نشانی تک کابین
محفظه نگهداری تجهیزات شامل 1 عدد قرقره به همراه 20 یا 25 یا 30 متر شلنگ لاستیکی و یا برزنتی به هماره اتصالات مربوطه از قبیل نازل پاشنده آب ، کوپلینگ اتصال شیلنگ به نازل و کوپلینگ اتصال به شیرفلکه برنجی فشار قوی که منبع تغذیه آب می‌باشد با یک درب.

جعبه آتش نشانی دوکابین
با دو درب و دو محفظه؛ یک محفظه همانند باکس‌های تک کابین و محفظه دیگر جهت نگهداری و قراردادن کپسول‌های آتش نشانی.

جعبه آتش نشانی ایستاده دوطبقه
درب بالای این نوع باکس برای قراردادن شیلنگ و اتصالات آبی مانند باکس‌های تک کابین می‌باشد و قسمت پایین به منظور پیشگیری از سرقت و همچنین تاثیر در زیبایی ساختمان جهت نگهداری و قراردادن دو تا سه عدد خاموش کننده از نوع پودر و گاز و CO2 در نظر گرفته می‌شود.

جعبه آتش نشانی جای کپسول
محفظه نگهداری کپسول‌های آتش نشانی به منظور پیشگیری از سرقت و آسیب دیدگی ناشی از تصادم و حفاظت از شرایط جوی تولید می‌شود.

جعبه آتش نشانی توکار
باکس‌های توکار در هنگام ساخت ساختمان‌ها در داخل دیوار قرار داده می‌شود و نمای بیرون فقط درب و فریم دور درب آنها قابل رویت است که این امر موجب نظم و زیبایی ساختمان خواهد شد.

جعبه آتش نشانی روکار
در ساختمان‌های قدیمی که محل قرار گیری باکس‌های آتش نشانی در آنها تعبیه نشده است مجبور به لوله کشی روکار و نهایتاً نصب باکس روکار خواهد بود.

جعبه آتش نشانی همباد
این نوع فایرباکس‌ها بصورت توکار و کاملاً هم سطح با سطح دیوار ساخته می‌شود و معمولاً بیشتر در مراکز درمانی از قبیل بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها و مراکز ساخت دارو استفاده می‌گردند که رفت و آمد اشخاص در آنجا زیاد است تا از برخورد با دستگیره و یا درب‌هایی که از فریم جداست جلوگیری گردد.

جعبه آتش نشانی غیر همباد
این باکس‌ها عمق بیشتری به داخل باکس می‌دهد و نصب قطعات و اتصالات در آن‌ها آسانتر است.

 فایرباکس یا جعبه آتش نشانی شامل تجهیزات زیر می باشد  :

شیلنگ آتش نشانی
قرقره اتش نشانی
نازل آتش نشانی
شیر فلکه آتش نشانی
کوپلینگ
هیدرانت

فایر باکس یا جعبه آتش نشانی چیست ؟تجهیزات آتش نشانی
فایر باکس یا جعبه آتش نشانی چیست ؟

انواع فایر باکس جعبه آتش نشانی

فایر باکس ، جعبه آتش نشانی محفظه ای فلزی جهت نگهداری تجهیزات اطفا حریق در ساختمان ها می باشد که معمولا در آن شیلنگ ، کپسول و سایر تجهیزات آتش نشانی و تجهیزات حفاظت فردی و کمک های اولیه وجود دارد. امروزه وجود جعبه های آتش نشانی در تمام واحد های مسکونی، تجاری ، اداری و صنعتی ضروریست و این محفظه های محلی ایمن برای نگهداری ابزار و تجهیزات است. جعبه آتش نشانی را با توجه موارد متعددی می توان دسته بندی نمود که این دسته بندی ها به شرح زیر می باشد:

دسته بندی انواع فایرباکس به طور کلی:

فایرباکس دیواری که شامل جعبه های آتش نشانی توکار و روکار می باشد.
فایرباکس محوطه ای (پایه دار و ایستاده)
دسته بندی فایرباکس بر اساس کاربرد:

جعبه های نگهدارنده کپسول آتش نشانی
جعبه های آتش نشانی تجهیز شده به قرقره شیلنگ آتش نشانی: این دسته بندی به نوع شیلنگ استفاده شده در آن بستگی دارد و به دو نوع جعبه آتش نشانی firebox و جعبه آتش نشانی hose Reel تقسیم می شوند.
دسته بندی بر اساس جنس جعبه:

جعبه های آتش نشانی استیل
جعبه های آتش نشانی فایبر گلاس و …
جعبه های آتش نشانی بر اساس شکل ظاهری:

جعبه های تک درب
جعبه های آتش نشانی دوقلو
جعبه های آتش نشانی دوطبقه
در محیط های مختلف با توجه به کاربری مورد نیاز از جعبه های آتش نشانی در دسته بندی های مختلف ذکر شده در بالا، استفاده می شود. برای انتخاب بهترین نوع جعبه آتش نشانی می توانید با مشاورین و کارشناسان شرکت تجهیزات ایمنی و اتش نشانی ماهان گستر همگام در ارتباط باشید.

قیمت جعبه آتش نشانی یا فایرباکس تحت تاثیر چه عواملی است؟
جعبه فایرباکس شامل یک قرقره و ۱۷ الی ۲۰ متر شیلنگ برزنتی سایز ۵ آتش نشانی و یک شیر فلکه ۴۵ درجه با سایز ۵ می باشد. شیر فلکه توسط هیدرانت به شیلنگ متصل می گردد. با توجه به انواع مختلف و کارایی های متفاوتی که از فایرباکس ها وجود دارد، یک سری عوامل وجود دارند که تعیین کننده قیمت آن ها است. این موارد عبارت است از:

نوع جعبه آتش نشانی. همانطور که در پیش تر اشاره شده بود، مدل های مختلفی از این ابزار وجود دارد. به عنوان نمونه، قیمت جعبه آتش نشانی دو قلو از مدل تک کابین قیمت بیشتری دارد.
میزان ضخامت ورق استفاده شده و جنس آن. در ساخت جعبه آتش نشانی (firebox)، معمولا از ورق های فولادی ضد زنگ (stainless steel) و استیل مختلفی استفاده می کنند. طبیعتا هر چه قدر میزان ضخامت این ورق ها بیشتر باشد، قیمت جعبه آتش نشانی نیز بیشتر می شود.
کیفیت و جنس قفل و لولاهای درج شده. علاوه بر نوع و جنس فایر باکس، نوع اتصالات تاثیر مستقیمی بر طول عمر و مدت زمان استفاده از فایرباکس دارد. علاوه بر کیفیت بسیار مطلوب، بنا بر استانداردهای جهانی، قفل های فایرباکس می بایست از نوع آسانا بازشو (easy opening)  و همچنین بدون کلید باشد.
رنگ کاری جعبه. طبیعی است که رنگ سفارشی باعث افزایش زمان تولید ابزار، در نتیجه افزایش قیمت می شود. همچنین بعضی در صدد استفاده از متریال های خاصی می باشند. این موضوع نیز در افزایش هزینه نقش مستقیمی دارد.
اندازه و ابعاد.

فروش فایرباکس یا جعبه آتش نشانی
فروش فایرباکس یا جعبه آتش نشانی

فروش فایرباکس جعبه آتش نشانی

جعبه آتش نشانی یا همان فایر باکس (firebox)، از جمله ابزارها و تجهیزات مورد نیاز برای اطفاء حریق است.
شرکت تجهیزات ایمنی و اتش نشانی ماهان گستر همگام عامل فروش انواع تجهیزات آتش نشانی اعم از کپسول، شیلنگ، لباس ، جعبه و … است. جهت استعلام قیمت و خرید جعبه آتش نشانی می توانید با واحد فروش این مجموعه تماس حاصل نمایید.

 

مشاوره و خدمات آتش نشانی,تاسیسات و ایمنی,فروش تجهیزات آتش نشانی تهران
شارژ کپسول آتش نشانی فروش کپسول آتش نشانی
تست هیدرواستاتیک شات پلاست
اعلام حریق اطفاء حریق
شارژ خاموش کننده آتش نشانی فروش خاموش کننده آتش نشانی
اتحادیه شارژ کپسول آتش نشانی قیمت شارژ کپسول فایرباکس تجهیزات آتش نشانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *