شارژ کپسول آتش نشانی
شارژ کپسول آتش نشانی یک کار بسیار تخصصی است که باید زیر نظر کارشناس انجام گیرد.شرکت ماهان گستر همگام امکان شارژ سریع و آسان کپسول را در سراسر کشور فراهم کرده است.امروزه نیاز به کپسول آتش نشانی پیش از پیش احساس میشود. این مهم با شارژ به موقع آن موثر واقع میشود. که شارژ سریع و آسان یکی از مهمترین نکات است.
زمان شارژ کپسول آتش نشانی
زمان شارژ کپسول آتش نشانی با توجه به زندگی آپارتمانی بسیار حائز اهمیت است. تاریخ آخرین و زمان شارژ بعدی روی هر کپسول نوشته شده و در موقع مقرر باید انجام شود.البته با یکبار استفاده از کپسول هم باید آن را شارژ کرد ولی جای نگرانی نیست.شما میتوانید هم اکنون با کارشناس شرکت ماهان گستر همگام تماس بگیرید.شرکت ماهان گستر همگام همیشه و هر زمان آماده پاسخگویی به مشتریان خود هستند.
مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی تهران
مراکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی بعد از گذشتن از دوره های تخصصی مجوز فعالیت می گیرند.شما با خیالی آسوده می توانید به شرکتی که این مجوز را دارد مراجعه کنید. شرکت ماهان گستر همگام با ایجاد قرارداد همکاری با این مراکز سعی در ارائه خدمات بهتر برای شما می باشد.
شارژ کپسول آتش نشانی تهران
شارژ کپسول هم باید به طور اصولی انجام شود تا از آن در مواقع اضطرار استفاده شود.این کار توسط افراد متخصصی انجام می شود. که آموزش های لازم را دیده اند.البته شارژ انوع کپسول آتش نشانی هم باهمدیگر متفاوت است. که تجهیزات خاص خود را نیاز دارد.این کپسول ها باید در کارگاه های تخصصی و مجاز شارژ شود. برای اطلاع از قیمت شارژ کپسول آتش نشانی می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
02133500154 | 02133500469 | 09013740116 | 09126081171

نکات ایمنی شارژ کپسول آتشنشانی :
- شارژکننده کپسول ها حتما باید عضو اتحادیه صنف ایمنی، کلاه و لوازم آتشنشانی باشند.
- پس از شارژ کپسول آتشنشانی باید دستگاه پلمپ شده و کارت شارژ به آن الصاق گردد.
- اگر شارژ کننده مدعی به تعویض پودر شد حتما با ید مشخصات پودر مورد استفاده در فاکتور ذکر گردد.
چه زمانی باید کپسول های آتش نشانی را بازرسی و شارژ مجدد کرد؟
شاید برای شما هم سوال شده باشد که آیا کپسول های آتش نشانی که در نگه میداریم دارای تاریخ مصرف یا انقضا هستند؟ آیا فاکتورها و عوامل خاصی بر تاریخ انقضای کپسول آتش نشانی تاثیر می گذارد؟ خب جواب این سوال ها بله است. اما برای اینکه بدانید چه زمانی باید کپسول های آتش نشانی را بازرسی و شارژ مجدد کرد به ادامه این بخش توجه لازم را داشته باشید.
تست هیدرواستاتیک کپسول آتش نشانی
اولین چیزی که باید بدانید این است که برای تعیین امکان مجدد شارژ کپسول آتش نشانی تست هیدرواستاتیک صورت می گیرد. تست هیدرواستاتیک کپسول آتش نشانی مشخص می کند که آیا سیلندر یا کپسول گاز آتش نشانی شرایط لازم برای نگهداری گاز درون خود را دارد یا خیر.
چرا که آلیاژهای کپسول به دلیل وجود گاز درون آن و فشار آن، کم کم دچار خوردگی می گردد و از بین می رود.
زمان انجام تست هیدرواستاتیک کپسول آتش نشانی به نوع کپسول و گاز درون آن بستگی دارد:
- تست هیدرواستاتیک کپسول های گازی CO2 هر 3،4 یا 5 سال یک بار صورت میگیرد.
- تست هیدرواستاتیک کپسول های آب گاز، فوم و یا کپسول بیوورسال هر ساله انجام می شود.
- تست هیدرواستاتیک کپسول های پودر و گاز هر دو سال یکبار انجام می شود.
نکات ایمنی در شارژ کردن کپسول آتش نشانی باید به آن توجه کرد:
ــ کارگاه های شارژ کپسول آتش نشانی که در زیر زمین قرار دارند غیر مجازاند وباید کارگاه در سطح زمین و در نزدیکی اماکن تجمعی احداث شود.
ــ کلیه پرسنل کارگاه شارژ کننده کپسول آتش نشانی باید مورد تأیید کمیسیون فنی باشد.
ــ بسیاری از کپسول های آتش نشانی ممکن است سالها بدون استفاده باشد اما وظیفه نهادهای قانونی است که در جهت افزایش آگاهی جامعه برآید.
ــ کپسول های آتش نشانی می بایست در طول سال چند بارتوسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرند.
ــ تعویض کردن مواد اطفایی کپسول آتش نشانی باید در مراکز قانونی صورت گیرد مواد اطفایی حریق در هر کپسول بسته به نوع آن متفاوت است وبرای تعویض آن باید از همان موادی استفاده شود که مشخصات آن درفاکتور کپسول آتش نشانی درج شده است.(پارس اقلیم پاژ فروش کپسولهای آتشنشانی)
ــ هرکپسول آتش نشانی باید از نظر سلامت فنی مورد بررسی قرار بگیرد.
ــ شارژ کننده باید دارای مجوز رسمی از مراکز قانونی اطفای حریق باشد.
ــبرای شارژ کننده استفاده ازوسایل ایمنی به دلیل مخاطرات احتمالی ضروری است.
ــ بلافاصله بعد از استفاده از کپسول آتش نشانی حتی اگر کپسول به طور کامل تخلیه نشده باشد برای پر کردن آن اقدام نمایید.
ــ سیلندر کپسول آتش نشانی باید در محیطی باز و دوراز تابش مستقیم خورشید یا سرمای مستقیم باشد.
ــ کپسول آتش نشانی باید درمکانی قابل دسترسی آسان و دور از صدمات فیزیکی ممکن قرار گیرد.
ــ حداکثر استاندارد ارتفاع برای نصب کپسول بسته به وزن کپسول بین ۱تا۱٫۵ مترمتغیر است.
ــ باتوجه به اینکه مواد اطفایی هر کپسول متفاوت است وبرای نوع خاصی از آتش سوزی مورد استفاده قرار می گیرد لذا با توجه به اماکن نصب از کپسول های حاوی مواد اطفایی خاصی استفاده می شود.
ایمنی در شارژ کپسول آتش نشانی را هرگز دست کم نگیرید.
کپسول های آتش نشانی در ظرفیت و ابعاد مختلفی ساخته میشوند که هر چه ابعاد کپسول بزرگتر باشد در نتیجه قدرت اطفا حریق و همچنین زمان پرتاب مواد بالاتر خواهد بود. تمامی کپسول ها در درون بدنه خود مواد مخصوصی دارند که در واقع همین مواد باعث میشنود تا آتش خاموش شود.
هر بار که از کپسول آتشنشانی استفاده میکنید مقداری از مواد و یا تمامی مواد از درون آن خالی میشوند. خالی شدن مواد از داخل کپسول باعث میشود تا عملا دستگاه کارایی نداشته باشد و باید اقدام به شارژ کپسول آتش نشانی کرد.
اما شاید برای بسیاری از شما این سوال مطرح شود که چگونه شارژ کپسول آتشنشانی صورت می گیرد؟
شارژ کپسول آتشنشانی کاری نیست که به راحتی انجام شود. در این زمینه نیز مراکز شارژ کپسول مانند مرکز شارژ کپسول آتش نشانی شرکت ماهان گستر همگام در تهران وجود دارد که به صورت مجاز و با مجوزی که از سازمان آتشنشانی دریافت کرده اند فعالیت میکنند و تمامی مراحل شارژ را به صورت اصولی انجام میدهند.
مرکز شارژ کپسول آتش نشانی شرکت ماهان گستر همگام در تهران آمادگی خود را در زمینه مشاوره برای فروش و همچنین شارژ کپسول به سازمان ها و اشخاص اعلام میدارد.
